Skallerup Seaside Resort - hjertevarme i yderste klitrække

Venligheden strømmer jer i møde på Skallerup Seaside Resort. Her er tænkt på den mindste detalje, så man i den grad føler sig velkommen og værdsat som gæst. Nærvær og hjælpsomhed er til stede overalt. Det er i hvert fald det, som Skallerups feriegæster siger, så mon ikke det går at fortælle det videre.

Havet som nærmeste nabo

Husene i Skallerup Seaside Resort ligger placeret i fredet naturområde, med det brusende Vesterhav som nærmeste nabo. Der er højt til himlen og masser af luft, lys og plads til udfoldelse eller ren afslapning.

Ferien bliver til leg

I kan plaske i det tropiske vandland med hvirvelstrømme, vandkanoner, grotter og rutsjebaner, lege i timevis i indendørs legeland eller lade kreativiteten udfolde sig i Team Aktiv. I kan slippe den indre Tarzan løs på junglestien, øve saltomortaler på trampolinen eller teste formen i bowling, badminton, fodbold og minigolf.

Mere om vandland og aktiviteter   

Heste, grise, køer og får

Det er en helt speciel oplevelse at stå op ved hanegal og være med til at fodre dyrene på Skallerup Seaside Resorts bondegård. Børnene kan hjælpe med at malke køer, fodre grise, geder og de søde shetlandsponyer, som gerne lægger ryg til en ridetur for førstegangsryttere, selvfølgelig med far eller mor lige ved siden af.  

For større børn og voksne tilbyder Skallerup Seaside Resort guidet ridetur på islandsk hesteryg i fredet klitområde, plantager og galop på stranden.

Mere om Dyregården

Forkælelse for voksne

Romulus, wellnessafdelingen, er absolut et besøg værd. Indretningen er inspireret af de antikke romerske badeanlæg med søjler, termer, dampbade og rislende vandfontæner. Straks du træder ind føles det, som om tiden går i stå og al stress og jag glemmes for en stund.

Mere om Romulus - spa og wellness

Oplevelser for alle aldre  

Skallerup Seaside Resort er et af Danmarks smukkest beliggende feriecentre. Der er så mange aktiviteter og faciliteter både inden døre og uden døre, at feriecentret er en oplevelse for alle aldre - året rundt.

Skallerup Seaside Resort har i mere end 65 år dannet ramme om dejlige ferieminder – og det gør de stadigvæk. Hold ferie i et af Danmarks dejligste feriecentre!

Book din næste ferie hos Skallerup Seaside Resort


 

Del denne side

Kort og fakta

Skallerup Seaside Resort

Nordre Klitvej 21

9800 Hjørring

info@skallerup.dk

Tlf. 99 24 84 00

www.skallerup.dk

Vinder af pris fra TripAdvisor

Skallerup Seaside Resort - vinder af TripAdvisor pris

Aktiviteter på Skallerup Seaside Resort

På Skallerup Seaside Resort er der masser af aktiviteter. Læs mere om dem nedenfor:

Romulus

Bowling

Minigolf

Tennis

Dyregården

Skallerup Seaside Resort Ridecenter

Skallerup Seaside Resort Super Cykeludlejning

Flygtningemuseum

Mountainbike i skov

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.

Play Video

Oplev Skallerup Seaside Resort live