Ferie i Toppen af Danmark

Velkommen til Toppen af Danmark – Lysets Land bestående af Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Løkken, Lønstrup, Skagen, Sæby og Tversted. Få overblik over overnatningsmuligheder, attraktioner og seværdigheder og find inspiration til aktiviteter og oplevelser i din ferie. Nyd naturen, oplevelser for børn eller kunst og gastronomi og nyd hinanden.

Sommeren banker på døren, og byder på en dejlig tid hvor vi lever lidt anderledes end resten af året. Inspiration til din sommer i Toppen af Danmark finder du her.

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Få kulturelle oplevelser. Tag på kunstmuseum eller hør den gode historie om naturen, byen mv.

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og få oplevelser for krop og sjæl. Her er rig mulighed for frisk luft, og at iagttage de betagende landskaber, som kendetegner området.

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.

I Toppen af Danmark er der altid masser af sjove oplevelser til en familieferie. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By- og Egnsmuseum, der altid tilbyder sjove arrangementer for børn - eller find de mange små og mere oversete oplevelser i Toppen af Danmark. Deltag i gratis arrangementer for børn på guidede ture eller nyd naturen og den friske luft på en anderledes måde.

Toppen i børnehøjde - altid på toppen!

De små - men store oplevelser for børn

Forkælelse og nydelse - tag på wellnessferie i Toppen af Danmark.

Overnatning i Toppen

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?

Book oplevelser

Aktører i Toppen af Danmark

Partner - logoer2016

         Nordsøen Oceanarium    
 Color Hotel Skagen  Aalbæk Gl. Kro  Action House  Bolcheriet Børglum Kloster