Shopping i Lønstrup

På hovedgaden midt i Lønstrup ligger byens butikker med et stort udvalg af danske, skandinaviske og internationale brands. Butikkerne har alle fokus på kvalitet og på at kunne tilbyde unikke brands til deres kunder. Alle butiksejerne har mange skønne butikker, hvor du kan købe alt fra brugskunst over garn til smukke kunstgenstande. Butiksejerne er nærværende og har fokus på at give Lønstrups gæster en god oplevelse. Det betyder også, at butikkerne har åbent hele året rundt.

Shopping Sæby

Shopping i charmerende Sæby

På Torvet og de tilstødende gågader finder du spændende specialforretnninger og cafeer, som gør shoppingturen til en god oplevelse. Så snart vejret tillader det, rykker cafebordene uden for og skaber sydlandsk stemning. Sæby er særligt kendt for sine gode fødevarer og delikatesser. Klostergydens Fisk frister med alt godt fra havet og hos Madam Smed er det svært at sige nej, når der diskes op med te, kaffe, chokolade og alverdens specialiteter.

Sommershopping

Shopping er en vigtig del af ferien for mange mennesker. Der er bedre tid end i hverdagen. Du har lyst til at forkæle dig selv og dine kære med lidt nyt tøj, et smykke, en god bog eller lækkerier til aftensmaden.

Østergade i Hjørring

Butikker i Hjørring

Hjørring byder på et bredt udvalg af forskellige butikker. Alt fra specialbutikker, økologiske butikker, designbutikker og meget mere finder du i Vendsyssels største handelsby. Neden for finder du et udvalg af butikkerne i Hjørring. 

Tilbage til forsiden