Aktiv ferie  i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Aktiviteter til lands, til vands og i luften. Lønstrup har alt hvad man næsten kan ønske sig af aktiviteter

Aktiv ferie i Lønstrup

Lønstrup er en livlig ferieby ved Vesterhavet, som med sin beliggenhed og fantastiske natur indbyder til en aktiv ferie sammen med hele  familien.

Er du til løb eller vandreture, kan det klart anbefales at tage en tur på standen, og et smut forbi den nyrestaurerede gamle kornmølle, Vennebjerg Mølle der ligger få kilometer fra Lønstrup centrum.

I sommerhalvåret er der muligheder for at deltage i  Rubjerg Knude Marathon og andre marathons eller løb i det nordjyske.

Der er rig mulighed for at cykle en tur i området omkring Lønstrup - Er du til lange træningsture på racercykel eller blot til en stille tur, kan det i begge tilfælde anbefales, at du kører forbi Rubjerg Knude og se de store sandklitter. Bevæger du dig længere ind i landet, vil en tur forbi Børglum Kloster også være et besøg værd. Cykler udlejes hos Vigsø cykler, Dybet 4 i Lønstrup eller hos Spar købmanden, ved Skallerup Klit Feriecenter, foldere til cykelruter findes og kan købes på Lønstrup Turistbureau.

Er du til mountainbike, er der også mulighed for dette i Lønstrup og omegn. Tag en tur igennem de store sommerhus-, skov- og markområder. Har du mod på det, kan du køre ind til Tornby Klitplantage, hvor der er afmærket ruter for MTB-ryttere.

Er du mere til luft under vingerne, er der også mulighed for at dyrke drageflyvning og paraglidning langs de høje sandskråninger, der ligger ved Lønstrup by.

Er du til Golf, er der flere muligheder i området. Et oplagt mål vil være Vennebjerg Golf, her på denne pragtfulde og naturskønne bane er der Pay and Play hvor alle er velkomne og udstyr kan lejes.

Skal familien ud og have det sjovt og samtidig være aktiv, er det muligt at prøve kræfter med en helt ny disciplin - nemlig fodbold golf. Der ligger en hel række baner omkring Lønstrup, hvor hele familien kan gøre brug af fodbold evnerne og spille sammen.

Området byder på enestående muligheder for ture på hesteryg. Saga Heste i Nørlev og Skallerup Klit Ridecenter tilbyder blandt andet rideture i skoven eller på stranden. Der er ingen krav til kendskab til ridning for at deltage på disse ture, og den mere erfarne rytter har mulighed for at planlægge særlige tilrettelagte ture. 

Få kilometer fra Lønstrup ligger Skallerup Seaside Resort. Her er der mulighed for at dyrke en lang række indendørs sportsaktiviteter. Feriecenteret tilbyder blandt andet vandland, svømmehal, bowling, spil, sportshal med diverse sportsbaner og meget mere.

Vandet ved Lønstrup indbyder til vindsurfing og kitesurfing for de aktive vandelskere. Hvis vandet viser sig fra sin pæne side, vil en tur i havkajak langs kysten også være en oplagt aktivitet. I et område, hvor det ikke er muligt at køre ret længe uden at nå en kyst, er der selvfølgelig også mulighed for at benytte havets mange muligheder til at udøve diverse former for sejlads, fiskeri og dykning. Desuden er der gode fiskemuligheder i de omkringliggende fiskesøer.

 

I Lønstrup er der kort afstand til alt, så der er gode muligheder for at holde en aktiv ferie.

Del denne side

Skallerup Seaside Resort

Vandland Skallerup Klit Feriecenter

Skallerup Klit Feriecenter byder på aktiviteter for næsten enhver smag både inde -og udendørs.