Book oplevelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby

Book plads på en af turistbureauernes guidede ture, køb din entrébillet til det nye oplevelsescenter i Skagen Grå Fyr, til Skagens Kunstmuseers spændende arrangementer, Naturstyrelsens naturture eller noget helt andet !

På denne side kan du i ro og mag sidde hjemme i sofaen og booke spændende oplevelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby. 

 • Escape Denmark

  Døren er låst. Nøglen er væk. Uret tikker ... Kan i knække koder, løse gåder og samarbejde? Mysteriet venter på jer i Danmarks fedeste escape rooms. Glæd jer!
  0,00 DKK Book
 • Oplev Østerby - Guidet tur

  Vi går gennem den hyggelige by ad de små veje og stier og hører om Skagens gule huse med de røde tage og hvide "blonder". Historien starter ved Skagens havn og afsluttes med kaffe på Brøndums Hotel.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Guidet tur - Kirkegårdsvandring i Skagen

  Turen udgår fra perronen på Skagen Station, hvorfra vi går til Skagen Kirkegård, hvor der ud fra udvalgte gravsteder fortælles om personer, der har betydet noget for byen.
  Fra 100,00 DKK Book
 • På tur i digternes fodspor

  På tur i digternes fodspor. En anderledes byvandring, der understreger, at Skagenkunsten også handler om digtere og forfattere. Turen begynder ved Brøndums Hotel, hvor der fortælles om bl.a. H.C. Andersen og Karen Blixen.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Skagen Marathon 2018

  Løb gennem naturskønne områder i Skagen Plantage, på Grenensporet og igennem Skagen by. Her finder du en distance for alle!
  600,00 DKK Book
 • Drachmannkvartetten

  Holger Drachmanns navn og virke har stor betydning for dansk kultur og nationalfølelse, og han er en legendarisk skikkelse i Skagens historie.
  Fra 150,00 DKK Book