Oplevelser i Lønstrup

Lønstrup, også kaldet kunstens by, har et fantastisk udvalg af kunstnere og kunsthåndværkere med mange arbejdende værksteder. Naturen viser sig som et fantastisk skue hen over det imponerende Rubjerg Knude Fyr, videre til Mårup Kirke ruin, og dette er blot nogle af områdets smukke naturperler. Den barske natur med de høje skrænter og det stolte hvide fyrtårn, der står rank mellem sandbakkerne, tiltrækker turister fra store dele af Europa og fra alle dele af Danmark. Dette giver plads til nye oplevelser, og i Lønstrup har de kulinariske oplevelser fået flere fyrtårne, som byder på spændende gourmetmad i vidunderlige omgivelser. Blandt områdets adskillige arrangementer og aktiviteter er der enestående muligheder for, at du som feriegæst kan få tilfredsstillet dine sanser. Så rigtig god ferie i Lønstrup! 

Lønstrup Guide 2018

I Lønstrup-guiden samler vi hvert år en masse gode tips til oplevelser i vores by. Her finder du seneste nyt og nye vinkler på de allerede kendte steder.

Kunsthåndværk fra Lønstrup

Kunsthåndværk

Lønstrup, også kaldet kunstens by, byder på alle former for kunst og kunsthåndværk. Se de mange kunsthåndværkere her.

Jul 2018

Jul i Toppen af Danmark

Julen i Toppen af Danmark byder på masser af sjove aktiviteter og begivenheder for børn og voksne.

Mårup Kirke

Mårup Kirke

Mårup Kirke er i øjeblikket ved at blivet nedtaget, og der finder en arkæologisk udgravning sted på området. Kirkegården eksisterer stadig.

Læs mere om nedtagningen her.

Play Video

Se video fra Lønstrup