Velkommen til Skagen

Her højt mod nord, hvor Danmark ender og de to have mødes, ligger Skagen. Her er der oplevelser for alle generationer hele året rundt.

I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Vi vil gøre alt for, at din ferie i Skagen bliver fyldt med gode oplevelser. I år glæder vi os særligt til at vise det nye fugleoplevelsescenter i Det Grå Fyr på Grenen.

Vi håber, at du kommer til at nyde Skagen og det fællesskab som kendetegner skawboernes gode værtsskab. Vi glæder os til dit besøg !

Det sker i Skagen - september 2018 (udskriftsvenlig PDF)

Det sker i Skagen - oktober 2018 (udskriftsvenlig PDF)

Book oplevelser i skagen

Book oplevelser i Skagen, Frederikshavn & Sæby

På denne side kan du i ro og mag sidde hjemme i sofaen og booke spændende oplevelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby. 

  • Skagen Marathon 2018

    Løb gennem naturskønne områder i Skagen Plantage, på Grenensporet og igennem Skagen by. Her finder du en distance for alle!
    600,00 DKK Book
  • Toppen af Danmark - Feriehuse i Skagen

    Toppen af Danmark har over 230 fantastiske ferieboliger i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Her leveres der service i topkvalitet med masser af nordjysk charme. Hos Toppen af Danmark finder du et varieret udvalg af Ferieboliger, vi har by- huse/lejligheder, traditionelle sommerhus i naturområder, familieboliger, annekser, små og store boliger samt nogle med SPA og wellness faciliteter.
    0,00 DKK Book
Fantastisk natur ved Skagen

Sensommer og efterår i Skagen

Stemningen i Skagen en efterårsdag er helt speciel. Musik, billedkunst og litteratur fylder kalenderen i takt med, at aftenerne bliver længere og tusmørket falder på i den magiske blå time. 

Skagen Grå Fyr fuglecenter

Skagen Grå Fyr

Besøg Skagen Grå Fyr med det nye fugleoplevelsescenter som blev indviet i 2017. Her kan du følge med i trækfuglenes liv og levned når de gør holdt i Skagen, på vej til deres endelige bestemmelsested.

Meetings hjælper med at gøre dit møde, konference eller gruppetur til en god oplevelse

Meetings - møder, konferencer og gruppeophold

Har du brug for hjælp til din næste konference, møde eller gruppeophold i Skagen, Frederikshavn eller Sæby? 
Hos os får du én kontaktperson, der klarer alt fra bestilling af overnatning, lokaler og menuér til events, når der skal slappes af efter en lang dag.